Proizvod Fiskal1 je nastao kao rješenje problema nastalih uvođenjem fiskalizacije. Grupa stručnjaka iz raznih sektora kao što su: financije, IT, ugostiteljstvo, turizam i marketing ujedinili su svoje znanje i iskustvo u jedinstven proizvod čak i na svjetskom tržištu.

Naša filozofija

Smatramo da je neophodno uspostaviti partnerski odnos sa kupcima na zadovoljstvo svih strana, a ne «masno» jednokratno zaraditi na malim obveznicima fiskalizacije. Stoga nudimo kompletno rješenje fiskalne blagajne koje je cijenovno pristupačno i najmanjim obveznicima, a nadamo se da će isti kasnije prepoznati korisnost dodatnih usluga, koje su sasvim opcionalne, a uvelike mogu unaprijediti svačije poslovanje. Iste će se prodavati po minimalnim cijenama.

Budući razvoj

S obzirom da je fiskalna blagajna Fiskal1 gotova i dostupna na području cijele Hrvaske, već razvijamo nove module kao što su detekcija krađe u svakodnevnom poslovanju, integracija prema web servisima, modul za knjigovodstvene servise koji znatno pojednostavljuju i smanjuju troškove poslovanja, itd. U razgovorima smo s bankama o uvođenju novih jeftinih servisa radi olakšavanja poslovanja.

Otvorenost za suradnju

Mi stvaramo nove proizvode na leading edge tehnologiji i svjesni smo da tek otvaramo vrata nebrojenih mogućnosti. Iz tog razloga otvoreni smo za razne oblike suradnje te pozivamo sve zainteresirane da nam se obrate. Pri tome naće naići na zatvorena vrata, višednevno nejavljanje i ignoriranje, već naprotiv, s velikim zanimanjem poslušat ćemo sve vrijedne prijedloge.

TVC INFO d.o.o. za savjetovanje i usluge I Vidovčica 25a, 10000 Zagreb I Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080658158, OIB: 25347217184 I Temeljni kapital: 1.000.000,00 kn, uplaćen u cijelosti I Osobe ovlaštene za zastupanje: Marija Giliming Vintar, Tomislav Vintar Design & development: MULTILINK / m:web