Privatnost podataka

TVC-INFO d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost svih osobnih podataka kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN103-2003-06-26). Prikupljani podaci su nužni za funkcioniranje stranice, odnosno kupovinu na stranici.
TVC-INFO d.o.o. obavezuje se da prikupljene podatke neće bez prethodnog pristanka korisnika ustupiti na uvid ili korištenje trećim stranama (osim na osnovu valjanog sudskog naloga).

Kupovina

Kupovina je omogućena putem web stranice, odnosno web shopa.
Cijene su izražene sa uključenim PDV-om, a valuta je Hrvatska kuna (HRK).
Kupac je posjetitelj web stranice koji putem web-shopa naruči odabranu robu, a prodavatelj je TVC Info d.o.o, 1. Vidovčica 25a, 10 000 Zagreb, Hrvatska, OIB:25347217184
Potvrdu narudžbe kupcu se dostavlja putem elektroničke pošte.
Kupovina putem web-shopa moguća je 24 sata na dan/7 dana u tjednu.
Plaćanje na web-shopu moguće je korištenjem kreditnih i debitnih kartica (American express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners)

Sigurnost

Kupovina odnosno plaćanje na web shopu se odvija u skladu sa sigurnosnim standardima kupovine na internetu.
Za autorizaciju transakcija TVC Info d.o.o. koristi autorizacijski suatav ZABA (Zagrebačka banka) koji omogučuje prodaju proizvoda i usluga u zaštićenom internetskom okruženju i sigurno korištenje kartica za plaćanje u stvarnom vremenu.
Sustav za autorizaciju zasnovan je na 3-D secure standardima koji predstavlja najsigurnije raspoloživo rješenje za plaćanja karticama u internetskom okruženju.
Ukoliko je kartica korisnika/kupca u 3-D Secure programu, autorizacijski sustav će od korisnika zatražiti dodatne provjere identiteta.

Dostava robe

Isporuka robe vrši se kurirskom službom (Overseas, City express, HP-express, i sl.), U slučaju da Kupac naručenu robu odbije primiti, prodavatelj ima pravo nadoknade troškova isporuke (poštanski i manipulativni troškovi)
Prodavatelj naručenu robu dostavlja kurirskom dostavom unutar 7 radnih dana ukoliko je roba raspoloživa na skladištu. Ukoliko prodavatelj ne može isporučiti robu u navedenom vremenu, kupac će biti obaviješten o mogućem roku isporuke. Novi rok isporuke kupac može prihvatiti ili stornirati narudžbu za robu koja nije na raspolaganju.
U slučaju da se kupac odluči za otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu u roku od 30 dana vratiti uplaćena sredstva za neisporučenu robu.
Kupac je dužan, prilikom preuzimanja robe, provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzimanje oštećene robe.
Proizvodi se za dostavu pakiraju tako da se uobičajenom manipulacijom ne mogu oštetiti.

Povrat robe (Reklamacije)

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 7 dana od isporuke. Prilikom reklamacije kupac je dužan o svom trošku vratiti robu prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od primitka pismene reklamacije vraćenu robu zamijeniti o vlastitom ili izvršiti povrat sredstava (iznos plaćen za vraćenu robu)
Kupac ima pravo na povrat robe ukoliko:
Isporučena roba ne odgovara naručenoj
Isporučena roba sa greškom ili oštećenjem koje nije nastalo prilikom transporta robe
Ostali slučajevi u skladu sa važećim zakonskim propisima

Pravo izmjene

TVC-INFO d.o.o. zadržava pravo naknadne izmjene ovih uvijeta, te se obavezuje o promjenama obavijestiti sve korisnike, bilo putem obavjesti na stranicama, bilo putem elektroničke adrese korištene prilikom registracije.

Neslaganje sa uvjetima korištenja

Ukoliko se korisnik ne slaže sa navedenim uvijetima te ih ne želi prihvatiti, treba nam se sa svojim primjedbama obratiti putem kontakt adresa i/ili brojeva telefona. TVC-INFO d.o.o. će primjedbe pokušati uvažiti a do tada korisnik ne smije koristiti stranicu.

TVC INFO d.o.o. za savjetovanje i usluge I Vidovčica 25a, 10000 Zagreb I Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080658158, OIB: 25347217184 I Temeljni kapital: 1.000.000,00 kn, uplaćen u cijelosti I Osobe ovlaštene za zastupanje: Marija Giliming Vintar, Tomislav Vintar Design & development: MULTILINK / m:web