ANDROID TEHNOLOGIJA
Android rješenja preuzela su vodeću ulogu u svijetu telefonije, a isti trend vidi se i u području osobnih računala. Inovativno korištenje Android operativnog sustava kao platforme omogućuje napredna tehnička rješenja, intuitivno korisničko sučelje, touch screen, jednostavnost osvježavanja aplikacije, zaštitu od virusa. Sve što je korisniku potrebno nalazi je u jednom uređaju. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i povoljnoj cijeni i Fiskal1 blagajne osmišljene su za Android platformu.

NAJPOVOLJNIJE RJEŠENJE
Od prvog vala fiskalizacije do danas Fiskal1 blagajne su najpovoljnije na tržištu. Zašto su Fisakl1 blagajne povoljnije:

  • pristupačna cijena uređaja na Android platformi,
  • nema visokih troškova Microsoft Windows i antivirusnih licenci,
  • tablet u jednoj cjelini ima sve potrebno za njegovu upotrebu pa nema potrebe za kupovinom dodatnih perifernih uređaja kao što su monitor, tipkovnica i miš.

NAJPRODAVANIJE RJEŠENJE
Od prvog vala fiskalizacije Fiskal1 blagajne su leader na tržištu, a ta pozicija zadržana je do danas. Više od 20.000 korisnika najbolji su pokazatelj kvalitete.

KOMPLETNO RJEŠENJE ZA SVE DJELATNOSTI
Aplikacija Fiskal1 napravljena je za sve djelatnosti, bez obzira na način poslovanja, količinu artikala i sl. Tokom svih valova fiskalizacije pokazala se kao optimalno rješenje za male i srednje obveznike bez obzira na vrstu djelatnosti koju obavljaju. U ponudi je sve što korisniku treba za opremanje blagajne, od samih uređaja i programa do dodatne opreme kao što su bar code čitači, ladice i sl.

KOMPLETNO BLAGAJNIČKO RJEŠENJE
Aplikacija Fiskal1 napravljena je za sve djelatnosti, bez obzira na način poslovanja, količinu artikala i sl. Sama aplikacija fiskalne blagajne jedna je od najboljih na međunarodnom tržištu. Blagajna ima dualni modus rada: numerički ili putem predinstaliranih ikona. Blagajna vodi stanja i promete skladišta. Moguće je odvojeno voditi ulazne artikle s njihovim jedinicama mjere koje se pri prodaji iskazuju kao prodani artikli dok se sa stanja skladišta knjiže ulazni artikli. S obzirom na djelatnost artikli se mogu upisivati očitavanjem bar codeova odnosno upisivanjem šifri u slučaju velikog broja artikala ili izborom preko ikona kod malog broja artikala. Posluživanje po pojedinačnim jedinicama (npr. stolovima) može se pratiti u svim fazama s naplatom i izdavanjem računa. Jednostavne ilustrirane ikone pokrivaju velik broj artikala. Time se omogućava puno brži odabir proizvoda nego u slučaju da proizvod treba birati čitanjem.

INTUITIVNA APLIKACIJA
Iako je aplikacija kompleksna i predstavlja cjelovit alat za blagajničko poslovanje, samo korištenje aplikacije je jednostavno i intuitivno, napravljen posebno za touchscreen zaslon, te ga lako koriste i oni koji nisu navikli na takvu vrstu tehnologije.

MOBILNOST
Određene blagajne iz ponude namijenjene su samostalnom korištenju može se koristiti na stalku ili ga se može samostalno nositi, prema potrebi (korisno u kafićima i restoranima). Nudimo i potpuno mobilno rješenje na smartphone-u dijagonale 5” te unos narudžbe putem mobitela dok se ista narudžba trenutno ispisuje u kuhinji ili za šankom.

SEZONSKI RAD
Za razliku od većine konkurencije na tržištu, Fiskal1 licence mogu se kupiti na preiod koji korisniku odgovara tako da plaća samo onoliko koliko mu je stvarno potrebno.

UŠTEDA NA SVAKOM KORAKU
Fiskal1 blagajna troši manje od 10W električne energije. Potrošnja znatno smanjena u odnosu na klasične blagajne zasnovane na PC tehnologiji, što donosi znatne uštede u režijskim troškovima.

BACK OFFICE
Upravljanje blagajnom s drugog računala putem interneta omogućuje upravljanje podatcima, nadzor prodaje, unos robe i sl. Korisnik može dozvoliti pristup svojem distributeru kako bi mu on pružio podršku (inventure, unos normativa i sl.).

CLOUD BACKUP
Automatizirano trenutno spremanje i čuvanje podataka sa svake pojedine blagajne u Cloud (na Fiskal1 servere). Korisnici ne moraju sami raditi backup svojih podataka što je posebno korisno u slučaju havarije blagajne. Proces backupa odvija se u pozadini i ne ometa rad blagajne.

REMOTE SUPPORT
Intervencija direktno na uređaju putem interneta pri čemu se Fiskal1, uz dozvodlu korisnika, spaja na blagajnu i vrši potrebne radnje.

AUTOMATSKI UPDATE
TVC Info redovno prati sve promjene Zakonskih odredbi, iste integrira u novu verziju aplikacije te automatski šalje svim korisnicima blagajne. Korisnici ne moraju brinuti o takvim promjenama.

DODATNO ZA UGOSTITELJE
Pogodnost za ugostitelje je unošenje narudžbe putem aplikacije na mobitelu koja konobaru omogućuje potpunu autonomiju kretanja. Osim toga moguća je opcija korištenja printera u kuhinji ili za šankom koji ispisuje upravo zaprimljenu narudžbu tako da jelo ili piće budu što prije spremni za serviranje.

GARANCIJA
Garancija je 12 mjeseci. Ako dođe do problema u funkcioniranju blagajne unutar 12 mjeseci ista se popravlja ili zamjenjuje.

NAPREDNI MODULI
Fiskal1 nudi napredne module svojim korisnicima koji su ostvarivi zahvaljujući internetskoj vezi koja je ionako neophodna za funkcioniranje fiskalne blagajne. Ti moduli omogućuju uštedu vremena, jednostavno poslovanje, komuniciranje s knjigovodstvenim servisima, online naručivanje i sl.

TVC INFO d.o.o. za savjetovanje i usluge I Vidovčica 25a, 10000 Zagreb I Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080658158, OIB: 25347217184 I Temeljni kapital: 1.500.000,00 kn, uplaćen u cijelosti I Osobe ovlaštene za zastupanje: Marija Giliming Vintar, Tomislav Vintar
Design & development: MULTILINK / m:web